top of page

OVER ONS

De huiskamer van Krommenie

Grand Café Atlantic is gevestigd midden in het centrum van het schitterende, nostalgische Krommenie. Het is een initiatief van twee enthousiaste ondernemers die geloven in het concept van lekker eten en drinken in een ongedwongen setting. Het wordt niet voor niets ‘de huiskamer van Krommenie’ genoemd. Bij het team van Grand Café Atlantic staat de gast centraal.

Menu

Grand Café Atlantic zoekt graag de grenzen op rond de kaders van een grand café. Zo streven wij er naar om met prachtige streekproducten in onze gerechten te werken die leiden tot verschillende culinaire hoogstandjes. Vanwege de verschillende seizoenen varieert onze menukaart een aantal keer per jaar. Dit doen wij om u een zo mooi mogelijk vers product te kunnen garanderen.

Buiten onze standaard menukaart werken wij ook met een “krijtbord”, waarop wij verschillende seizoengebonden en speciale gerechten aanbieden. Wij vinden het leuk en uitdagend om de culinaire grenzen op te zoeken, maar uiteraard is het ook gewoon mogelijk om bij ons te genieten van een saté, spareribs of een heerlijke maaltijdsalade.

bottom of page