Broodjes
Glutenvrij brood + € 1,50
Lunch proeverij (v.a. 2 pers.) € 15,50 p.p.
broodje kroket, tonijnsalade en carpaccio
Carpaccio € 14,50
met truffel, pijnboompiten en oude kaas
Warme Beenham € 12,50
met gebakken bospaddenstoelen
“Atlantic Special” € 14,95
gebakken ossenhaas met paprika en little-gem
Geitenkaas € 13,50
met rode portstroop en krokante noten
Tonijnsalade € 12,50
met rode ui en pomdori tomaat
Kroket € 9,50 / € 10,50
twee runderkroketten met Franse mosterd of twee kalfsvleeskroketten met Franse mosterd
Hamburger € 17,50
Black Angus hamburger op een Italiaanse bol met ui, ei, tomaat, kaas, augurk en huisgemaakte friet
Atlantic Vegan € 12,95
Veganistisch brood met Oosters gewokte groente en gebrande zaden
Focaccia tosti’s
Focaccia tosti XXL € 7,25
met ham en kaas
Tuna melt € 9,75
met tonijn, tomaat en jonge kaas
Kip € 9,75
met pesto, jonge kaas en rode ui
Ei gerechten
Boeren wit of bruin brood
Boerenomelet € 8,50
met beenham + €2,50
Uitsmijter € 8,50
ham, kaas op spek per item € 0,75
Uitsmijter Atlantic € 14,50
twee spiegeleieren met zalm, oude kaas en Pata Negra
Borrel planken
Hollandse plank € 12,50
plateau met oude kaas, leverworst, ossenworst met Amsterdamse uitjes
Spaanse plank € 14,50
verschillende soorten gedroogde Spaanse ham en worst met gemarineerde olijven
Voorgerechten
Proeverij (v.a. 2 pers.) € 16,50 p.p.
etagère gevuld met verschillende kleine voorgerechtjes
Rundercarpaccio € 14,50
met pijnboompitten, oude kaas en truffelmayonaise
Warme geitenkaas € 13,50
in krokant korstdeeg met mango en
rode port siroop
Gebakken gamba’s € 13,50
geserveerd in knoflookolie
Steak tartaar met mosterdmayonaise, crostini’s en oude kaas € 14,95
Aan tafel, a la minute gerookt!
Sashimi van tonijn € 15,50
met zeewiersalade en wasabi crème
Gegratineerde kastanjechampignons € 12,50
uit de oven met knoflook en oude kaas
extra Pata Negra + €4,50
Gebakken kalfszwezerik € 17,95
met pijnboompitten en balsamicostroop
+ eendenleverkrullen € 6,50
Poké bowl
Kip, Zalm of Tonijn € 17,95
Onze poké bowls zijn gevuld met: sushi rijst, wakame, avocado. zoet zure pompoen en komkommer
Soepen
Romige Zaanse mosterdsoep € 8,-
met huisgerookte zalm + €3,50
Romige tomatensoep € 8,-
Uiensoep € 8,-
gegratineerd met een kaascrouton
Salades
Salade Nicoise € 14,95
met gegrilde tonijn (ossenhaas ook mogelijk), olijven en cherry tomaat
Salade geroosterde kip € 12,75
met mango en caesar dressing
Salade gebakken camembert of geitenkaas € 13,50
met bosbessen marmelade en zoete noten
Salade rundercarpaccio € 14,50
met truffelmayonaise, pijnboompitten en oude kaas
Veganistische cous-cous salade € 12,95
met antiboise en balsamico
Bovenstaande salades zijn een voorgerecht
Wilt u een maaltijd salade? + €5,95
Vlees gerechten
Kipsaté € 21.50
Haassaté € 23.50
Gegrilde saté met geroosterde pinda’s, saté saus en komkommer
Spareribs v.a. € 23,50
die van het botje afvallen met sesamlak en knoflooksaus
– 500 gram € 23,50
– 750 gram € 28,50
Combinatie van Wagyu A5 en ossenhaas€ 34,95
met truffeljus
Oma’s Draadjesvlees € 24,95
Met ibericoham en kalfsjus
Langzaam gegaarde varkenshaas € 23,50
met brie en met een saus naar keuze
Deze gerechten worden geserveerd met huisgemaakte friet, salade en appelcompote
* Parmezaan-truffel friet i.p.v. friet + € 3,50 per portie
– Jus de veau
– Truffeljus
– Rodewijnjus
– Champignonroomsaus
– Pepersaus
Vegetarische gerechten
Risotto (kan ook vegan) € 18,50
met bospaddenstoelen, truffelroomsaus en gegratineerde geitenkaas
Extra veganistische kip €5,00
Roomboter bladerdeegbakje € 19,50
gevuld met gemengde groente, gegratineerd met camembert of geitenkaas
Lintpasta € 19,50
met kruidenolie, tomaat, kappertjes en gegrilde courgette
Deze gerechten worden geserveerd met huisgemaakte friet, salade en appelcompote
Specialiteit van de chef!
Chateau Briand (v.a. 2 pers)
€ 34,50 p.p.
500 gram boterzachte ossenhaas vanaf twee personen (half ossenhaas half Wagyu A5+ €12,50 p.p)
Extra 100 gram €9,95
Dit gerecht wordt geserveerd met huisgemaakte friet, salade en appelcompote
* Parmezaan-truffel friet i.p.v. friet + € 3,50 per portie
Steaks
Ierse ossenhaas € 29,95
In het pannetje met een boter jus of van de gril met een saus naar keuze
Black Angus-steak € 26,50
met saus naar keuze
extra 100 gr € 9,95
extra gebakken eendenlever € 9,95
extra champignons-ui € 3,00
extra witlof ham-kaas € 5,00
Tomatensoep € 4,50
Carpaccio met pesto en kaas € 6,50
Vers fruitsalade € 5,50
Pannenkoek met stroop, appelmoes en poedersuiker € 7,50
Pannenkoek glutenvrij met appelmoes en poedersuiker € 8,50
Frikandel, kroket, kipnuggets of mini hamburger met friet, appelmoes, mayonaise en ketchup € 9,50
Biefstuk, gebakken visje of spareribs met verse groente en friet € 14,50
Visgerechten
Roodbaarsfilet€ 23,50
met oude kaas risotto en kerriedressing
Zalmfilet € 24,95
met Oosterse dressing
Zeetong dagprijs
In de roomboter gebakken met eigen jus
Lintpasta € 23,50
rijk gevuld met knoflook gamba’s, tomaat en kappertjes
Deze gerechten worden geserveerd met huisgemaakte friet, salade en appelcompote
* Parmezaan-truffel friet i.p.v. friet + € 3,50 per portie
Bijgerechten
Portie friet € 4,50
Witlof met ham en kaas € 5,00
Eendenlever krullen € 6,50
Gebakken eendenlever € 9,95
Gebakken champignons en ui € 3,00
Parmezaan-truffel friet ipv friet plus € 3,50
Desserts
Grand dessert € 13,50
proeverij van diverse zoetigheden met ijs voor als je niet kunt kiezen
Warm chocoladetaartje € 10,50
al jaren geliefd in Atlantic
Cheesecake € 9,50
met een vleugje citrus
Dame blanche € 9,50
op klassieke wijze geserveerd
Crème brûlée van speculaas € 9,50
met vanille hangop en kaneelijs
Baileys mousse € 10,50
Oreo crumble en kersenijs
Hemels dessert € 10,50
de favoriet van onze gasten. Witte en pure chocolademousse met Twix en Snickers
Kaasplateau € 13,50
diverse kazen van Bourgondisch Lifestyle met noten en appelstroop
Bonbons € 4,95
vier verschillende bonbons van Bonbon Atelier Limmen
Limoen Scroppino € 7,95
Voor de ultieme dessertbeleving adviseert onze bediening u graag over een bijpassende dessertwijn.