High Tea

De High Tea is ontstaan in de 19e eeuw. Omdat de lunches destijds vroeger werden geserveerd, en de diners niet voor 20.00 uur kregen sommige mensen in de late middag wel eens trek in iets hartigs. De hertogin van Bedford had er een gewoonte van gemaakt om in de middag tussen 15.00 en 16.00 uur een pot thee en wat lichte hapjes op haar kamer te nuttigen. Na verloop van tijd nodigde ze wat vrienden uit om met haar te genieten van de hapjes en thee.
Zo werd deze happening al snel “trendy”.

Onze High Tea wordt geserveerd op leuke houten planken en op tafel wordt een theepot neergezet met verse gember, munt, sinaasappel en diverse mooie thee soorten.
Met de gerechtjes kan rekening worden gehouden voor allergieën, vegetarisch of veganistisch.
De High Tea bestaat uit 2 rondes à € 28,50 inclusief koffie en thee. De eerste ronde bestaat uit diverse zoetigheden en klassieker scones met clotted cream. Aansluitend het hartige gedeelte met diverse sandwiches, een klein seizoensoepje en een kalfskroketje.

De High Tea is uit te breiden met een glas prosecco en een amuse hapje à € 7,50.

€ 28,50

High Wine

De High Wine kan op elk moment van de dag worden besteld, zowel voor lunch, borrel of diner. De gerechtjes zijn iets grotere amuse hapjes met een normaal glas wijn.
Met de gerechtjes kan rekening worden gehouden voor allergieën, vegetarisch of veganistisch.

De standaard High Wine bestaat uit 3 rondes à € 27,50 dit zijn mooie zorgvuldig uitgezochte combinaties van koude en warme seizoengerechtjes en bijpassende glazen wijn. Bij het arrangement schenken wij zowel witte als rode wijnen heeft een wijn niet u voorkeur dan passen we dit aan in het arrangement.

De laatste ronde zijn diverse dessert gerechtjes met een bijpassende dessert wijn of voor degene die niet van zoet houden een mooi kaasplateau.
De High Wine is uit te breiden met een glas prosecco en een amuse hapje à € 7,50 en een extra ronde met een glas wijn en een gerechtje à € 9,50

€ 27,50

High Beer

De High Beer kan op elk moment van de dag worden besteld, zowel voor lunch, borrel of diner. Met de gerechtjes kan rekening worden gehouden voor allergieën, vegetarisch of veganistisch.

De High Beer bestaat uit 4 ronde bier-spijs combinatie op het seizoen afgestemd en met bieren van de tap,
op fles of blikje à € 47,50.
De High beer begint met een fris biertje, licht van karakter en aangenaam fruitige body.
Hierbij serveren wij een uitgebreide borrelplankje.
De volgende gang is een kopje soep en hierbij serveren we een iets zwaardere bijpassend biertje. Hierna beginnen we met een wat sterker bier met veel aroma’s en hierbij komen kleine warme hoofdgerechten met een portie friet.
Als laatste gang diverse dessert gerechten met een bijpassend biertje of voor degene die niet van zoet houden een mooi kaasplateau.

€ 47,50

High Gin

De High Gin kan op elk moment van de dag worden besteld, zowel voor lunch, borrel of diner. De gerechtjes zijn iets grotere amuse hapjes met een Gin /tonic cocktail.
Met de gerechtjes kan rekening worden gehouden voor allergieën, vegetarisch of veganistisch.

Gin laat zich erg goed combineren met eten omdat er bij gin maken veel gebruik gemaakt wordt van specerijen, verse kruiden, vers fruit en Citrus vruchten, deze geuren en smaken laten wij weer terug komen in de bijpassende gerechtjes.

De standaard High Gin bestaat uit 3 rondes à € 32,50 dit zijn mooie zorgvuldig uitgezochte combinaties van koude en warme seizoengerechtjes en bijpassende Gin/tonic cocktails. De laatste ronde zijn diverse dessert gerechtjes met een bijpassende Gin/tonic cocktail met tonen van rode bessen en frambozen of voor degene die niet van zoet houden een mooi kaasplateau.

De High Gin is uit te breiden met een extra ronde met een Gin en een gerechtje à € 9,50

€ 32,50