High Tea

De High Tea is ontstaan in de 19e eeuw. Omdat de lunches destijds vroeger werden geserveerd, en de diners niet voor 20.00 uur kregen sommige mensen in de late middag wel eens trek in iets hartigs. De hertogin van Bedford had er een gewoonte van gemaakt om in de middag tussen 15.00 en 16.00 uur een pot thee en wat lichte hapjes op haar kamer te nuttigen. Na verloop van tijd nodigde ze wat vrienden uit om met haar te genieten van de hapjes en thee.
Zo werd deze happening al snel “trendy”.

Onze High Tea wordt geserveerd op leuke houten planken en op tafel wordt een theepot neergezet met verse gember, munt, sinaasappel en diverse mooie thee soorten.
Met de gerechtjes kan rekening worden gehouden voor allergieën, vegetarisch of veganistisch.
De High Tea bestaat uit 2 rondes inclusief koffie en thee. De eerste ronde bestaat uit diverse zoetigheden en klassieker scones met clotted cream. Aansluitend het hartige gedeelte met diverse sandwiches, een klein seizoensoepje en een kalfskroketje.

De High Tea is uit te breiden met een glas prosecco en een
amuse hapje à € 7,50.

€ 32,50

High Wine

De High Wine kan op elk moment van de dag worden besteld, zowel voor lunch, borrel of diner. Met de gerechtjes kan rekening worden gehouden voor allergieën, vegetarisch of veganistisch. De High wine kan gezien worden als een volledige maaltijd

De High Wine bestaat uit 4 rondes wijn-spijs combinatie op het seizoen afgestemd.
Als laatste gang een dessert met een bijpassende wijn of voor degene die niet van zoet houden een mooi kaasplateau.( kaas supplement € 3,00)

€ 49,50

High Beer

De High Beer kan op elk moment van de dag worden besteld, zowel voor lunch, borrel of diner. Met de gerechtjes kan rekening worden gehouden voor allergieën, vegetarisch of veganistisch.

De High Beer bestaat uit 4 ronde bier-spijs combinatie op het seizoen afgestemd en met bieren van de tap,
op fles of blikje à € 47,50.
De High beer begint met een fris biertje, licht van karakter en aangenaam fruitige body.
Hierbij serveren wij een uitgebreide borrelplankje.
De volgende gang is een kopje soep en hierbij serveren we een iets zwaardere bijpassend biertje. Hierna beginnen we met een wat sterker bier met veel aroma’s en hierbij komen kleine warme hoofdgerechten met een portie friet.
Als laatste gang diverse dessert gerechten met een bijpassend biertje of voor degene die niet van zoet houden een mooi kaasplateau.( kaas supplement € 3,00)

€ 49,50