Buffet
Brood met boter en aioli
Tomaat mozzarella met basilicum
Frisse aardappelsalade
Pasta salade met mango en kip
Gebakken aardappels
Lintpasta met Old Amsterdam en bospaddenstoelen
Kipsaté met rijst en pindasaus
Gegrilde zeebaarsfilet met Oosters gewokte groente
Tomaat mozzarella met basilicum
Frisse aardappelsalade
Pasta salade met mango en kip
Gebakken aardappels
Lintpasta met Old Amsterdam en bospaddenstoelen
Kipsaté met rijst en pindasaus
Gegrilde zeebaarsfilet met Oosters gewokte groente
€ 32.50 p.p.

Uitbreiding +
Runder carpaccio met oude kaas en truffelmayonaise
Huisgerookte zalm met wasabi dressing
Vitello tonato met kappertjes
Gamba’s met knoflookolie
Varkenshaas met romige pepersaus
Romige truffel aardappelpuree
Huisgerookte zalm met wasabi dressing
Vitello tonato met kappertjes
Gamba’s met knoflookolie
Varkenshaas met romige pepersaus
Romige truffel aardappelpuree
€ 13.75 p.p.
Uitbreiding +
Hollandse garnalen met gerookte paling
Pata Negra met zoete appel marmelade en stroop van rode port
Kabeljauwrugfilet met kreeften saus
Ossenhaas met jus de veau
Pata Negra met zoete appel marmelade en stroop van rode port
Kabeljauwrugfilet met kreeften saus
Ossenhaas met jus de veau
€ 14.75 p.p.
Dessert buffet
Sorbet ijs en roomijs
Crème brulee
Chocolade mousse met brownie
Versfruitsalade met slagroom
Cheesecake met bosbessen
Crème brulee
Chocolade mousse met brownie
Versfruitsalade met slagroom
Cheesecake met bosbessen
€ 9,50 p.p.
Het dessertbuffet is uit te breiden met een plank met verschillende harde en zachte kazen voor € 2,75 p.p.
* Prijzen zijn onder voorbehoud van eventuele stijgingen.