Gegrilde saté met geroosterde pinda’s, saté saus en komkommer

Kipsaté €16,75

Haassaté €18,95

Spareribs die van het botje afvallen met sesamlak en knoflooksaus

– 500 gram €19,95

– 750 gram €25,95

Langzaam gegaarde boerderijkip met pesto en sinaasappel-caramel €19,95

De specialiteit van de chef!!

Chateau Briand: 500 gram boterzachte ossenhaas

Vanaf twee personen. Per persoon: €32,50

Krokante rundersukade, 12 uur gegaard met jus de veau €21,75

Haasbiefstuk in het pannetje geserveerd met witbrood en oma’s-boterjus €24,50

Gegrilde Ierse ossenhaas met saus naar keuze €26,95

Blackangus steak met saus naar keuze    €24,95

extra 100 gram €9,95

extra gebakken eendenlever €7,50

extra champignons-ui €2,75

extra witlof ham-kaas €4,75

Keuze uit de volgende sauzen:

Jus de veau, champignonsaus, pepersaus, rodewijnjus en gorgonzola saus

Visgerechten

Gegratineerde stoofpot van verschillende soorten vis met knoflooksaus uit de oven €19,95

Geroosterde zalmfilet met kerriesaus en citrus €21,95

In zijn geheel gebakken tarbot met truffel-garnalen en eigen roomboterjus €22,50

Vis van de dag

Zie ons krijtbord

Vegetarische gerechten

Risotto met bospaddestoelen, truffelroomsaus en gegratineerde geitenkaas €16,75

Roomboter bladerdeegbakje gevuld met gemengde groente, gegratineerd met camembert of geitenkaas €16,75

Lintpasta met kruidenolie, tomaat, kappertjes en gegrilde courgette €16,75