Voorgerechten

Rundercarpaccio met pijnboompitten, oude kaas en truffelmayonaise €12,50

Warme geitenkaas in krokant korstdeeg met mango en rode port siroop €9,95

Gebakken gamba’s geserveerd in knoflookolie €12,95

Nieuw!!!

Aan tafel, a la minute gerookt!

Zalm of rundertartaar met mosterdmayonaise en kappertjes €13,95

Sashimi van tonijn  met zeewiersalade en wasabi crème €14,75

Krokant gebakken kalfszwezerik met Granny Smith en stroop van Pedro Ximinez €13,95

extra eendenleverkrullen €5,00

Gegratineerde kastanjechampignons uit de oven met knoflook en oude kaas €9,95

extra Pata Negra €3,95

Proeverij (vanaf 2 personen)

Etagère gevuld met verschillende kleine voorgerechtjes €14,95 p.p

Soepen

Romige Zaanse mosterdsoep €6,95

met gerookte zalm €8,95

Hollandse tomatensoep met basilicum €6,75

Uiensoep gegratineerd met een kaascrouton €6,75

Salades

Salade nicoise met gegrilde tonijn (ossenhaas ook mogelijk), olijven en cherry tomaat €13,50

Salade geroosterde kip met mango en caesar dressing €10,95

Salade gebakken camembert (geitenkaas ook mogelijk) met bosbessen marmelade en zoete noten €10,95

Salade Runder- Carpaccio met truffelmayonaise, pijnboompitten en oude kaas €11,95

Bovenstaande salades zijn een voorgerecht

Wilt u een maaltijd salade? €5,75 extra

Hoofdgerechten

vleesgerechten

Gegrilde saté met geroosterde pinda’s, saté saus en komkommer

Kipsaté €16,75

Haassaté €18,95

Spareribs die van het botje afvallen met sesamlak en knoflooksaus

– 500 gram €19,95

– 750 gram €25,95

Langzaam gegaarde boerderijkip met pesto en sinaasappel-caramel €19,95

De specialiteit van de chef!!

Chateau Briand: 500 gram boterzachte ossenhaas

Vanaf twee personen. Per persoon: €32,50

Krokante rundersukade, 12 uur gegaard met jus de veau €21,75

Haasbiefstuk in het pannetje geserveerd met witbrood en oma’s-boterjus €24,50

Gegrilde Ierse ossenhaas met saus naar keuze €26,95

Blackangus steak met saus naar keuze    €24,95

extra 100 gram €9,95

extra gebakken eendenlever €7,50

extra champignons-ui €2,75

extra witlof ham-kaas €4,75

Keuze uit de volgende sauzen:

Jus de veau, champignonsaus, pepersaus, rodewijnjus en gorgonzola saus

Visgerechten

Gegratineerde stoofpot van verschillende soorten vis

met knoflooksaus uit de oven €19,95

Geroosterde zalmfilet met kerriesaus en citrus €21,95

In zijn geheel gebakken tarbot met truffel-garnalen en eigen roomboterjus €22,50

Vis van de dag

Zie ons krijtbord

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met huisgemaakte friet,
salade en appelcompote

Vegetarische gerechten

Risotto met bospaddestoelen, truffelroomsaus en gegratineerde geitenkaas €16,75

Roomboter bladerdeegbakje gevuld met gemengde groente, gegratineerd met camembert of geitenkaas €16,75

Lintpasta met kruidenolie, tomaat, kappertjes en gegrilde courgette €16,75